Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karpa ar bekonu un sīpoliem

Sastāvdaļas
  • 1,5 kg karpa
  • 3 - 4 sīpoli
  • 150 g bekons
  • sāls, pipari pēc garšas
Pastāv maldīgs viedoklis - zivs ar bekonu nesader. Bet pamēģiniet, kā vēl sader!

Pagatavošana

1
Sīpolus nomizo un sagriež. Bekonu sagriež strēmelītēs. Uz pannas apcep bekonu, tad pievieno sīpolus. Cep, kamēr sīpoli kļūst caurspīdīgi. Apcepto bekona un sīpolu masu pārkaisa ar sāli un pipariem. Tad masu pilda notīrītā karpā. Karpas vēderu aizšuj ar adatu un rupju diegu, vai sasprauž ar koka irbulīšiem.
2
Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī ~ 200 grādos 40 minūtes.
3
Vai gatava, var pārliecināties, iedurot koka irbulīti vai nazi. ja ieduras viegli un no karpas netek sarkana sula, karpa gatava.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni