Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Strūdele ar kūpinātu vistu un puraviem

Sastāvdaļas
  • 1 dubultā kūpinātas vistas fileja
  • 2 puravi (baltā daļa)
  • 180ml saldais krējums
  • 400g kārtainā bezrauga mīkla
  • 1 ola
  • eļļa
  • muskatrieksts
  • sāls, pipari
Garšo kūpināta vistiņa? Šoreiz vēlamies padalīties ar kādu jauku un vienkārši pagatavojamu strūdeles recepti. Tā neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim!

Pagatavošana 6 porcijas

1
Vistas fileju sagriež mazākos gabalos. Puravu sagriež gredzenos un apcep nelielā eļļas daudzumā. Tad pievieno saldo krējumu, rīvētu muskatriekstu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, sautē līdz masa sabiezē. Pievieno vistas gaļu, apmaisa, karsē vēl 1-2 min.
2
Darba virsmu pārkaisa ar miltiem un izrullē mīklu pēc iespējas plānāk. Atstājot pa 1-2 cm no malām uz mīklas izkārto pildījumu, sarullē un ruleti ieloka pannā. Apsmērē ar sakultu olu un cep cepeškrāsnī 40 min.

Pievienot komentāru

Pīrāgi un pīrādziņi