Vistas kramblis
Sastāvdaļas
- 2 vistas filejas
- 6 puravi
- 100ml saldā krējuma;
- 100g auksta sviesta
- 150g miltu
- 80g Parmezāna siera
- sāls, pipari pēc garšas
Nu dažādi tie krambļi (crambs - drupačas) gan saldi, gan sāļi. Šoreiz ar vistu!
Pagatavošana
1
Puravus sagriezt un apcept sviestā (20g),
pārkaisīt ar sāli un pipariem, pārliet ar saldo
krējumu un sautēt apmēram 10 min. Vistu
sagriezt strēmelītēs un apcept sviestā (25 g).
Atlikušo sviestu sakapāt ar nazi, pievienot
sarīvētu sieru un miltus un visu samīcīt līdz
veidojās drupačas. Formiņās salikt puravus ar
saldo krējumu, pa virsu vistas fileju un
pārkaisīt ar drupačām.
2
Cept 180 grādos apmēram 25 min.