Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Vistas zupa ar kāļiem

Sastāvdaļas
  • 1 iep. "Pusspārni gardie"
  • 2 kāļi
  • 3-4 burkāni
  • 400g sasmalcināti konservēti tomāti
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • zaļumi
  • olīveļļa
  • sāls, pipari
Šī recepte ir ņemta no recepšu grāmatas "Cāļa gaļas ēdieni". Recepšu grāmata tapusi sadarbībā ar izdevniecību "White Book". Pieprasi recepšu grāmatas labākajās grāmatnīcās!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Dārzeņus nomizot. Burkānus un kāļus sagriezt palielos gabalos. Sīpolus sagriezt ripiņās, ķiplokus smaki sakapāt.
2
Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā burkānus, sīpolus un ķiplokus. Pievienot cāļu pusspārnus un apcept arī tos. Pievienot kāļus, sasmalcinātus tomātus un pāris minūtes visu kopā pasautēt. Pieliet ūdeni un vārīt līdz visi dārzeņi ir mīksti.
3
Gatavai zupai pievienot sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Pasniedz pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Zupas