Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Fresh salad with strawberry, asparagus and tomato. Selective focus

Zemeņu tartars ar tomātiem un sparģeļiem

Sastāvdaļas
  • 3 lieli gatavi tomāti
  • 400 g zemenes
  • 1 bunte zaļie sparģeļi
  • 200 ml balsamico etiķis
  • 3 ēd.k. olīveļļa
  • sāls un svaigi malti pipari
Kamēr ir zemeņu sezona un sparģeļi par pieejamu cenu to vajag izmantot un sniegt organismam vitamīnus.

Pagatavošana

1
Uz lēnas uguns uzkarsēt balsamico etiķi un vārīt līdz tas iegūst sīrupa konsistenci. Noņemt no uguns un atdzesēt.
2
Tomātus un zemenes kārtīgi nomazgāt. Tomātiem izņem sēkliņas un zemenēm lapiņas. Sparģeļus notīra un sagriež smalkāk. Tomātus un zemenes sagriezt, samaisīt un pievienot sagrieztos sparģeļus. Pievieno sāli, piparus, pielej olīveļļu un pārlej balsamico etiķi.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni