Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Auksta kafija ar apelsīnu sulu

Sastāvdaļas
  • 80ml svaigi uzvārīta stipra kafija
  • 100ml apelsīnu sula
  • cukura sīrups
Visā pasaulē katru dienu tiek izdzertas 1400 miljoni tradicionālās kafijas krūžu. Un ticiet, līdzīgs skaitlis būtu, ja tiktu apkopota informācija par kafijas izmantošanu dažādos kokteiļos un dzērienos.

Pagatavošana 1 porcijas

1
Svaigi pagatavotai kafijai, kamēr vēl tā silta, pievienot cukura sīrupu un samaisīt. Mazliet atdzesēt. Glāzi piepildīt ar ledu un ieliet apelsīnu sulu. Uzmanīgi, lai slāņi nesajaucās, pieliet kafiju.
2
Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Bezalkoholiskie dzēr.