Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
vegetable stew with sausage heart, selective focus

Kartupeļu gulašs ar desiņām

Sastāvdaļas
  • 1,2 kg kartupeļi
  • 1 liels sīpols
  • 1/2 ķīnas kāposts
  • malta saldā paprika
  • 20 g sviests
  • 4 mājas sardeles
  • 1 bundža konservētu tomātu gabaliņos (425ml)
  • sāls un svaigi malti pipari
  • cukurs
  • 1 tējk. malts timiāns
Sen jau nav nekāds jaunums, ka bez dārzeņiem nav iedomājams racionāls uzturs. Dārzeņi ir jāēd katru dienu un ieteicams katrā ēdienreizē. Šāds kartupeļu gulašs ir vēl viens veids, kā pieradināt mazos ēdājus pie dārzeņu ēdieniem. Pamēģiniet !

Pagatavošana 3 porcijas

1
Nomazgātus un nomizotus kartupeļus sagriezt kubiņos. Nomizotu sīpolu smalki sakapā. Ķīnas kāpostu sagriezt pabiezās strēmelītēs.
2
Pannā izkausē sviestu un apcept kartupeļus ar sīpoliem 3 - 4 minūtes. Piebērt sāli, piparus, papriku un timiānu. Pannā pieliet 250 ml ūdens. Uzlikt vāku un visu sautēt vēl ~ 20 minūtes.
3
Kartupeļu gulašu pārliet ar konservētiem tomātiem, pievienot Ķīnas kāpostus un vēl pasautēt ~ 5 minūtes. Piebērt šķipsniņu cukura, pēc garšas pievienot sāli un piparus.
4
Desiņas sagriezt un pievienot kartupeļu gulašam. Uzkarsēt un pasniegt.

Pievienot komentāru

Receptes bērniem