Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spageti Carbonara ar šķiņķi un svaigo sieru

Sastāvdaļas
  • 200g spageti
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • 100g kūpināts šķiņķis
  • 150g siers
  • 50g rīvēts Parmezāns
  • 2 olu dzeltenumi
  • 1 neliels sīpols
  • 1-2 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari
Itāļu virtuves klasika - spageti carbonara,taču šoreiz variācija ar sieru Philadelphia. Un ir gardēži kuri nogaršojot šo receptes versiju, priekšroku atdos šim ēdienam. Pamēģiniet!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolu un ķiploku sagriež mazos kubiņos. Šķiņķi sagriež mazās strēmelītēs. Pannā uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolu, ķiploku un šķiņķi.
2
Makaronus novāra sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Ūdeni nolej, atstājot mazliet mērcei. Makaronos iemaisa sieru Philadelphia, lai tas pilnībā izkūst, apceptu šķiņķi, sīpolus, ķiplokus un olu dzeltenumus.
3
Makaronus kārto porcijas šķivjos, pārkaisa ar svaigi maltiem pipariem un rīvētu Parmezānu.

Pievienot komentāru

Pastas