Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Vegetable chili in bowl, selective focus

Kartupeļu - pupiņu čili

Sastāvdaļas
  • 6 kartupeļi
  • 400g konservētu tomātu (vēlams bez ādas)
  • 400g konservētas pupiņas
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • 1 sīpols
  • 1 čili pipars
  • sāls un svaigi malti pipari pēc garšas
Vēl viena recepte pikantu emociju un garšas mīļotājiem. Vēlaties vēl asāku? Nekādu problēmu, pievienojiet pāris piles tobasco mērces! Bon Appetit!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus nomazgāt un nemizojot sagriezt 4-6 daļās. Novārīt līdz pusgatavībai.
Sīpolus un ķiplokus sasmalcināt. Piparus iztīrīt no sēklām un sagriezt plānās šķēlītēs.
2
Lielā pannā uzkarsēt eļļu, apcept ķiplokus un sīpolus , pievienojot čili apmēram 1 min. Pievienot pupiņas, sasmalcinātus tomātus, kartupeļus un sautēt 7-8 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Pievienot pēc garšas sāli un piparus. Pasniegt siltu ar svaigu maizi.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni