Kartupeļu - pupiņu čili
Sastāvdaļas
- 6 kartupeļi
- 400g konservētu tomātu (vēlams bez ādas)
- 400g konservētas pupiņas
- 2-3 ķiploka daiviņas
- 1 sīpols
- 1 čili pipars
- sāls un svaigi malti pipari pēc garšas
Vēl viena recepte pikantu emociju un garšas mīļotājiem. Vēlaties vēl asāku? Nekādu problēmu, pievienojiet pāris piles tobasco mērces! Bon Appetit!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Kartupeļus nomazgāt un nemizojot sagriezt 4-6
daļās. Novārīt līdz pusgatavībai.
Sīpolus un ķiplokus sasmalcināt. Piparus iztīrīt no sēklām un sagriezt plānās šķēlītēs.
Sīpolus un ķiplokus sasmalcināt. Piparus iztīrīt no sēklām un sagriezt plānās šķēlītēs.
2
Lielā pannā uzkarsēt eļļu, apcept ķiplokus un sīpolus , pievienojot čili apmēram 1 min.
Pievienot pupiņas, sasmalcinātus tomātus, kartupeļus un sautēt 7-8 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
Pievienot pēc garšas sāli un piparus.
Pasniegt siltu ar svaigu maizi.