Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krāsnī cepti kartupeļi ar jogurta mērci

Sastāvdaļas
  • 4 lieli kartupeļi
  • 4 ēd.k. jogurts bez piedevām
  • 2 svaigi gurķi
  • 3-4 kiploka daiviņas
  • dilles
  • sāls pēc garšas
Kartupeļi pēc rīsiem, kukurūzas,kviešiem un miežiem tiek uzskatīti kā piektais nozīmīgākais kaloriju avots mūsdienu cilvēkam. Kaut gatavoti tie tiek laikam krietni biežāk. Šeit vēl kāds veids kartupeļu pagatavošanai.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Kartupeļus nomazgāt, ietīt katru folijā un cept 220 grādos apmēram 40-50 min. (gatavošanās laiks atkarīgs no šķirnes un izmēra).
2
Pagatavot mērci: svaigus gurķus sarīvēt uz rīves, pievienot smalki sakapātus ķiplokus un zaļumus. Pievienot pēc garšas sāli.
3
Siltus kartupeļus atbrīvot no follija, iegriezt un pārliet ar jogurta mērci.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni