Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ātrā pupiņu zupa

Sastāvdaļas
  • 400g konservētas baltās pupiņas
  • 500ml dārzeņu buljons
  • 1 puravs (baltā daļā)
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1/2 tējk. oregano
  • 1 tējk citrona sula
  • 2 ēd.k. rīvēts Parmezāns
  • sāls, pipari
No uzturā lietojamiem pākšaugiem vērtīgākie ir zirņi, lauku pupas, pupiņas. Pākšaugi satur daudz olbaltumvielu kuras ir nepieciešamas mūsu organismam. Tāpec piedāvājam vēl vienu recepti kurā izmantotas pupiņas.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu. Apcept tajā sagrieztu puravu un smalki sakapātus ķiplokus, pievienot oregano. Cept 3-4 min., līdz puravs kļūst mīksts. Pieliet buljonu un pievienot pupiņas ar visu sulu, apmaisīt un vārīt 4-5 min. Pievienot citrona sulu, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
2
Pasniedz pārkaisot ar Parmezānu.

Pievienot komentāru

Zupas