Makaroni ar kabaču strēmelītēm un sieru
Sastāvdaļas
- 500g kabači
- 250g mājas makaroni
- sāls un pipari pēc garšas
- 2 ēd.k. olīveļļa
- 1 citrona miziņa (rīvēta)
- 1/2 gl. Fetaki siera
Fetaki siers padara šos makaronus īpaši garšīgus. Sieru droši var aizvietot ar biezpienu.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Kabaci ar spirālveida griezeju SPIRELLI sagriezt tievās garās strēmelītēs (kā spagetti). Gatavos kabačus pārliet ar eļļu un pārkaisīt ar sāli un pipariem pēc garšas.
2
Uzvārīt sālsūdenī makaronus. Ūdeni notecināt. Sajaukt makaronus kopā ar kabaču strēmelītēm.Pievienot rīvētu citrona miziņu.
3
Pasniegt ar sadrupinātu Fetaki sieru.