Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omletes ruletes ar sieru un zaļumiem

Sastāvdaļas
  • 4 lielas olas
  • 4 ēd.k. Fetaki siera vai biezpiena
  • zaļumi pēc jūsu izvēles
  • dažādas salātlapas
  • 4 tējk. pesto
  • GI sviests
  • balzametiķis
  • olīveļļa
Omletes rullīši ar dažādiem pildījumiem ir radušies Āzijā - tāds ēdiens tur ir ļoti populārs. Bet mēs piedāvājam vairāk eiropiešu gaumei atbilstošu pildījumu. Tā ir tāda pati omlete ar zaļumiem, bet savādāk pasniegta.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Pagatavojiet ruletītes pa vienai. Katrai ruletei vajag 1 olu, 1 tējk auksta ūdens sakult kopā. Sāli pievienot nevajag - sāls būs pietiekamā daudzumā pildījumā. Nelielu pannu uzkarsēt, apsmērēt ar GI sviestu un uzliet olu maisījumu. Uzreiz pārkaisīt ar smalki sakapātiem zaļumiem un cept, līdz omlete ir gatava. Uzmanīgi, lai nesaplēst, ar lāpstiņu pārlikt omleti uz dēlīša vai sķīvja. Tādā veidā pagatavot arī pārējās omletes.
2
Katru omleti apsmērēt ar pesto mērci, sadrupināt sieru vai biezpienu. Salālapas apslacīt ar olīveļļu, sakārtot pa virsu sieram un pārliet ar balzāmetiķi. Omletes satīr kā konvertiņus vai kā rullīšus. Pasniegt ar svaigu maizi vai čiabatu.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm