Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Tagliatelle with chicken and peas, vintage style, selective focus

Pasta ar vistas fileju un citronu

Sastāvdaļas
  • 400g mājas makaroni ar kaltētiem sīpoliem
  • 2 vistas filejas
  • 200g saldēti zaļie zirnīši
  • 200ml saldais krējums 35%
  • 1 puravs (tikai baltā daļā)
  • 1/2 citrona rīvēta miziņa un sula
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • sāls, pipari
Makaroni ar kaltētiem sīpoliem, vistas fileja un aromātisks citrons, šo ēdienu varētu raksturot ar zināmo teicienu: "Viens par visiem, visi par vienu"!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas fileju sagriezt strēmelītēs. Puravu sagriezt gareniski uz pusēm, izskalot no smiltīm un sagriezt smalkāk. Pannā uzkarsēt olīveļļu un apcept tajā puravus un vistas fileju, 4-5 min. Pievienot sāli, svaigi maltus piparus, citrona sāli un miziņu, samazināt uguni un sautēt vēl 7-8 min. Pievienot saldo krējumu, palielināt uguni un sautēt, kamēr mērce sabiezē. Pašās beigās pievienot zaļos zirnīšus, apmaisīt un izslēgt uguni.
2
Makaronus novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Notecinātus makaronus sajaukt ar mērci un pasniegt.

Pievienot komentāru

Pastas