Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siltie kartupeļu salāti ar desiņām un Parmezānu

Sastāvdaļas
  • 1 kg vārīti jaunie kartupelīši
  • 300g kūpinātas desiņas
  • 1 kac. Romiešu salāti (apm. 300g)
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • olīveļļa
  • 100g rīvēts Parmezāns
Salāti, iespējams ir tā ēdienu kategorija, kurā eksperimenti nepieklust ne brīdi. Atliek pievienot ierastajiem salātiem kādu neierastāku, vai netipiskāku sastāvdaļu, kā mēs iegūstam pilnīgi jaunas garšu kombinācijas un baudam jauna veida salātus. Arī šos noteikti jāpagatavo!

Pagatavošana 6 porcijas

1
Lielākus kartupeļus sagriezt uz pusēm, mazākos atstāt veselus. Desiņas sagriezt ripiņās. Salātus saplūkāt. Ķiplokus smalki sakapāt un sajaukt ar eļļu.

Pannā uzkarsēt olīveļļu un apcept ripiņās sagrieztās desiņas. Tajā pašā pannā apcept kartupeļus. Pārlikt visu bļodā, pievienot Romiešu salātus, pagatavoto mērci un apmaisīt.
2
Salātus pārkaisa ar Parmezānu un uzreiz pasniedz.

Pievienot komentāru

Salāti