Vistas kotletes uz kanēļa standziņām
Sastāvdaļas
- vistas fileja (malta)
- kanēļa standziņas
- smalki sakapāti pētersīļi
- sāls, maltie balti pipari
- saldā paprika (pulveris)
- mazliet čili piparu
- sasmalcināti ķiploki
Ļoti ērta uzkoda, īpaši piemērota tusiņiem
un pasākumiem ar klātu zviedru galdu.
Vienkārši paņemt zacenīti rokās un tusēt,
ik pa brīdim iekožot.
Pagatavošana
1
Malto gaļu kārtīgi sajaukt ar pārējām sastāvdaļām. Ielikt ledusskapī uz pāris stundām, lai ievelkas.
2
Izveidot kotletes un iestiprināt pa vidu katrai kanēļa standziņu.
3
Var cept krāsnī 180 grādos, uz pannas vai gatavot uz grila apmēram 10 minūtes.