Vokpannā ceptas desiņas ar dārzeņiem un olīvām 1
Sastāvdaļas
- 200 g cigārdesiņas
- 200 g Parmezāna cigāri
- 1 sīpols
- 500 g saldētu dārzeņu maisījums
- 1 ēd.k. olīveļļa
- 2 tējk. paprikas pulveris
- 1 ēd.k. sojas mērce
- 10 melnās olīvas (bez kauliņiem)
- svaigs timiāns
- sāls un svaigi malti pipari
Šī ir ātri un vienkārši pagatavojama recepte, bet garšas ziņā tā ir pati pilnība. Recepti piedāvā Zvaigzne ABC .
Pagatavošana 4 porcijas
1
Desas sagriež slīpās šķēlītēs. Nomizo un sasmalcina sīpolu. Sīpolu un desas dažas minūtes apcep vokpannā vai lielā cepamajā pannā. Pievieno tikko no saldētavas izņemtus dārzeņus un cep vēl kādu brīdi.
2
Pēc garšas pievieno paprikas pulveri,
sojas mērci, sāli un piparus. Visu pārkaisa ar svaigu sasmalcinātu timiānu un olīvām.
3
Tradicionāli pasniedz ar dārzeņu buljonā vārītu kuskusu.
1 komentārs