Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zemeņu frappe

Sastāvdaļas
  • 1/2 glāze zemeņu
  • 90 ml piens
  • 20 g meža zemeņu sīrups
  • 500 g zemeņu saldējums
  • 80 g šokolāde
Augļu frappe pirmo reizi tika pagatavots Grieķijā. Sākumā to gatavoja tikai no kafijas, sajaucot to ar aukstu ūdeni.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Glāzi zemeņu sablendēt un sajaukt ar 30 ml piena. Pievienot sīrupu un saldējumu, sablendē. Masai blenderī pievieno šokolādi un atlikušo pienu, visu vēlreiz sablendē.
2
Glāzēs ieliek pa zemenei un uzlej frappe. Dekorē ar šokolādi vai zemeņu gabaliņu.

Pievienot komentāru

Bezalkoholiskie dzēr.