Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Āboli maisiņā

Sastāvdaļas
  • 500g kārtainā bezrauga mīkla
  • 6 āboli
  • 50g mandeles
  • 2-3 ēd.k. skābs ievārījums (dzērveņu vai brūkleņu)
  • 1/2 citrona sula
Gardu ābolu pilns grozs? Lieliski! Ieprieciniet sevi un mājiniekus, pagatavojiet šo īpaši gardo un aromātisko desertu! To novērtēs pat visprasīgākais gardēdis!

Pagatavošana 6 porcijas

1
Netīrītas mandeles sasmalcināt un iebērt tīrā sausā pannā. Mazliet apgrauzdēt un pievienot svaigi spiestu citrona sulu. Uguni izslēgt, peivienot ievārīumu. Visu kārtīgi samaisīt.
Sagatavot ābolus - veseliem āboliem izgriezt serdes tā, lai apakša paliktu vesela. Ābolus piepildīt.
2
Mīklu nedaudz izrullēt un sagriezt 6 vienādos kvadrātos. Katra kvadrāta vidū uzlikt ābolu un pacelt malas uz augšu. Malas sastirpināt, lai vedojās tāds kā maisiņš. Cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos apm. 20-25 minūtes.

Pievienot komentāru

Deserti