Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock.com

Pavasara omlete ar dīgstiem

Sastāvdaļas
  • 10 paipalu olas
  • 1/2 gl āze saldā krējuma
  • 1 kastīte redīsu dīgstu
  • 100g kūpināta gaļa
  • sāls, pipari
Piedāvājam jums brokastu omletes pagatavošanas recepti, kuras galvenā sastāvdaļa šoreiz ir tieši dīgsti. Veseli ēduši!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
2
Kūpinātu gaļu sagriež strēmelītes un apgrauzdē sausā pannā.
3
Saldo krējumu mazliet uzputo, pievienojot sāli, svaigi maltus piparus un nogrieztus dīgstus (atstājot mazliet dekoram). Iemaisa kūpinātu gaļu un masu pārlej karstumizturīgā formā. Pa vienai iesit pa virsu paipalu olas. Cep cepeškrāsnī apm. 10 min.
4
Pasniedzot dekorē ar atlikušajiem dīgstiem.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm