Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
French toast with apple and maple syrup, selective focus

Bruņinieki ar ābolu mērci

Sastāvdaļas
  • 6 maizes šķēles
  • 2 vidēji lieli āboli
  • 3 olas
  • 1/2 gl piens
  • 3/4 gl brūnais cukurs
  • 20g sviests + 10g maizes cepšanai
  • 1/2 tējk. vaniļas cukurs
  • 1/2 tējk. malts kanēlis
Kurš gan bērnībā nav baudījis garšīgos "Bruņiniekus"...Jūs?! Tad šis misēklis steidzami jālabo. Izmēģiniet šo vienkārši pagatavojamo recepti un iesakiet to arī citiem!

Pagatavošana 3 porcijas

1
Ābolus nomizot, izgriezt serdi un sagriezt ne pārāk plānās šķēlitēs. Sausā katliņā vai pannā izkausēt sviestu. Pievienot cukuru un samaisīt. Kad cukurs ir izšķīdis, pievienot ābolu šķēlītes. Cept ābolus apm. 10 min, līdz tie kļūst mīksti. Pārkaisīt ar kanēli un noņemt no uguns.
2
Bļodā iesist olas, pievienot vaniļas cukuru un pienu un uzputot. Olu maisījumā iemērkt maizes šķēles un uzcept pannā izkausētā sviestā no abām pusēm.
3
Maizes pasniedz pārlejot ar ābolu mērci.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm