Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Dārzeņu aukstā zupa ar skābenēm un tīrkultūru

Sastāvdaļas
  • 2 gb. tīrkultūra
  • 1 bunt. redīsi
  • 4 svaigi lauku gurķi
  • 50g skābenes
  • 200g vārīta vistas gaļa
  • 2 cietu vārītas olas
  • zaļumi
  • 1 ēd.k. angļu sinepes
  • sāls, pipari
Šī recepte īpaši noderīga būs gardēžiem, kuri gatavojas jaunajai pludmales sezonai. Taču, gadījumā ja pludmali neapmeklējat, arī jūs drīkstat pagatavot un baudīt šo auksto zupu.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Redīsus un svaigus gurķus nomazgā un sagriež strēmelītēs. Vistas gaļu sagriež mazākos gabalos. Skābenes kārtīgi noskalo un arī sagriež. Zaļumus smalki sakapā. Dārzeņus, gaļu un zalumus pārliek bļodā, pievieno sinepes, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Visu kārtīgi samaisa.
2
Līdz pasniegšanai zupu uzglabā ledusskapī. Īsi pirms pasniegšanas pievieno sagrieztas olas un tīrkultūru.

Pievienot komentāru

Zupas