Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dzirkstošais augļu deserts

Sastāvdaļas
  • 1l limonāde (gāzēts citronu dzēriens)
  • 1/2 arbūzs
  • 3 persiki
  • 3 nektarīni
  • 5-6 plūmes
  • ledus
Šīs receptes ideja nāk no tālajiem Padomju laikiem, kad restoranos šādu desertu pasniedza kā īpaāu eksotiku. Saprotams, šai receptei ir dažādas variācijas - ja desertu pasniedz pieaugušajiem, bezalkoholisko limonādi var aizstāt ar šampanieti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Arbūza mīkstumu izgriezt ar karoti, atbrīvot no sēkliņām. Persikus, plūmes un nektarīnus sagriezt daiviņās.
2
Tukšā arbūza mizā ielikt augļus, arbūzu, parliet ar limonādi un pievienot ledu.
3
Pasniegt atdzesētu.

Pievienot komentāru

Deserti