Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Fritētas salakas

Sastāvdaļas
  • 500 g salaku
  • 5 ēd.k. milti
  • eļļa cepšanai
  • sāls pēc garšas
Lieliska uzkoda. Tā zivju ēdienu cienītājus iepriecinās gan karstā veidā, gan arī auksta. Pie šīs zivs lieliski iederēsies zaļie dārzeņu salāti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Salakas iztīra, noskalo un nosusina papīra dvielī vai salvetē.
2
Dziļā bļodā sajauc miltus, sāli un piparus. Apviļā miltu maisījumā salakas, tā - lai katra zivs būtu pilnībā noklāta ar miltiem. Cep kārtīgi uzkarsētā eļļā, līdz zivis kļūst zeltainas un kraukšķīgas.
3
Gatavās zivis noliek uz papīra dvieļa, lai notek liekie tauki.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni