Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Bowl of spicy curry with potato and chilly Selective focus; shallow depth of field.

Kartupeļu karijs

Sastāvdaļas
  • 16 vidēji kartupeļi
  • 200ml Lakto
  • 6 tomāti (bez ādas)
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 sarkans sīpols
  • 2 saldās paprikas
  • 1/3 tējk. čili pipari
  • 1 tējk. malts ingvers
  • 1 tējk. karrijs
  • 100g sviests
  • sāls un svaigi malti pipari
Dam alu kashmiri - tradicionāla indiešu virtuves recepte. Tiem, kuri ciena dārzeņu un karija apvienojumu šī recepte patiks jo īpaši.

Pagatavošana

1
Kartupeļus nomizot un vārīt sālsūdenī ~ 5 min. Ūdeni noliet. Papriku sagriezt kubiņos. Sīpolu un ķiplokus nomizot un smalki sakapāt.
2
Katliņā izkausē sviestu un apcep sīpolus, ķiplokus un garšvielas. Pievienot papriku un tomātus. Pārliet ar 500ml ūdens, pievienot lakto un sautēt uz lēnas uguns apmēram 1 stundu. Pievienot pēc garšas sāli un piparus.
3
Pasniedz ar lavašu, kas vienlaicīgi pilda arī karotes funkcijas.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni