Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pusžāvēto desiņu zupa

Sastāvdaļas
  • 500g cūkgaļa
  • 300g pusžāvētas desiņas
  • 400g sasmalcināti konservēti tomāti
  • 100ml sarkanvīns
  • 2gb paprika
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 1-2 čili pipari
  • 3-4 ķiploku daiviņas
  • olīveļļa
  • sāls, pipari
Iespējams, jaunu recepšu tapšanā galvenā nozīme ir produktam. Katrā ziņā šajā reizē ir tieši tā. Pusžāvētās desiņas šajā zupā ir galvenā sastāvdaļa, kas to padara īpašu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Gaļu sagriezt kubiņos. Sīpolus un burkānus smalkos kubiņos. Papriku sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Čili piparus sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un sagriezt mazos kubiņos. Katlā ar biezu apakšu ieliet olīveļļu un apcept tajā sīpolus, burkānus un gaļu. Pievienot papriku, čili piparus un apcept visu kopā. Pieliet vīnu, ūdeni (tik, lai nosedz visu) un sautēt līdz gaļa kļūst mīksta.
2
Pannā uzkarsēt mazliet eļļas un apcept tajā sagrieztas desiņas. Pievienot konservētus tomātus un sautēt apm. 10 min. Pievienot zupai, ļaut uzvārīties, pievienot pēc garšas sāli un piparus, smalki sakapātus ķiplokus, apsegt ar vāku un uguni izslēgt. Atstāt uz 10min. ievilkties.

Pievienot komentāru

Zupas