Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krostini ar malto gaļu un kaperiem

Sastāvdaļas
  • 4 bagetes šķēles
  • 200g liellopa fileja
  • 2 ēd.k. kaperi
  • 1 Šalotes sīpols
  • 2 ēd.k. Vorčesteras mērce
  • 2 ēd.k. sojas mērce
  • 2 ēd.k. Balzamiko
  • Tobasko mērce
  • sāls, svaigi malti melnie pipari
Krostini pats galvenais ir kraukšķīga maizīte, tāpēc uzkodu "liek kopā" īsi pirms pasniegšanas.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Liellopa gaļu sasmalcināt ar nazi mazos kubiņos. Sīpolu smalki sakapāt. Gaļu nelielā bļodā sajaukt ar sīpoliem, sojas mērci, Vorčesteras mērci, pievienot Balzamiko un pēc garšas Tobasko mērci, sāli un svaigi maltus piparus.
2
Maizes šķēles apgrauzdēt uz sausas pannas. Uz katras šķēles liek gaļu un pa virsu kaperus.
3
Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Uzkodas