Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marinētas paipalu olas

Sastāvdaļas
  • 20 paipalu olas
  • 1/2 gl. etiķis
  • 3 ēd.k. sāls
  • 2 šalotes sīpoli
  • timiāns
  • čili pipars
  • 3 lauru lapas
  • 5-6 smaržīgo piparu grauduņi
Vēlaties Lieldienu galdu bagātināt arī ar marinētām olām? Nekādu problēmu! Pēc šīs receptes jūs variet iemarinēt ne tikai paipalu olas, bet arī vistas vai strausa olas. Vienīgi, jāsameklē lielāks trauks. Lai izdodas! Gatavojot šo recepti jārēķinas ar laiku marinēšanai - 2 dienas.

Pagatavošana

1
Novārīt olas, atdzesēt un nolobīt. Sīpolus notīrīt un sagriezt šķēlītēs. Olas un sīpolus salikt traukā.
2
Kaltā ieliet 1l ūdens. Pievienot sāli, etiķi, smaržīgos piparus, čili piparu, timiānu, lauru lapas un uzvārīt. Ar karstu marinādi pārliet olas, apsegt ar vāku un atstāt marinēties uz 2 diennaktīm.
3
Pasniedz kā uzkodu ar svaigu maizi un sinepēm.

Pievienot komentāru

Uzkodas