Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pasta ar siera mērci un desiņām

Sastāvdaļas
  • 400g cepamās desiņas ar sieru
  • 250g svaiga pasta
  • 200ml saldais krējums
  • 125g siers Mozzarella
  • kaltēts timiāns
  • sāls, svaigi malti pipari
Recepte ņemta no izdevniecības "White Book" pavārgrāmatas "Cāļa gaļas ēdieni". Iepriecini sevi un citus!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Pastu novāra sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, ūdeni notecina, atstājot mazliet mērcei. Pastu pārliek lielā bļodā kopā ar šķidrumu.
2
Mērces katliņā ielej saldo krējumu un uzkarsē. Pievieno sieru, desiņas un visu laiku maisot karsē, kamēr siers ir izkusis. Pievieno timiānu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Uguni izslēdz un mērci pievieno pastai, apmaisa.
3
Šis nav ēdiens, kuru var atsildīt, tāpēc pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Pastas