Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Pipari pildīti ar mājas sieru

Sastāvdaļas
  • 4 pipari
  • 400g mājas siers
  • 3-4 ēd.k. olīveļļa
  • 2 ēd.k. kaperi
  • kaltēts timiāns
  • čili pipari
  • 1 ķiploku daiviņa
  • sāls, pipari
Vai zināji, ka paprikā askorbīnskābes ir krietni vairāk nekā citronos un upenēs? Taču ir vēl kāds fakts - pareizi pagatavota paprika ir vienreizēji garšīga. Izmēģini šo recepti!

Pagatavošana 4 porcijas

1
sāls, pipari Piparus sagriezt uz pusēm, iztīrīt sēklas un plēves. Piparus apslacīt ar olīveļļu, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un apcept uz pannas vai grila 15 min.
2
Mājas sieru sajaukt ar smalki sakapātiem kaperiem un ķiploku daiviņu. Pievienot čili piparus, timiānu un sāli pēc garšas. Siltas piparu pusītes piepildīt ar sieru, pārlikt cepamā formā, un burtiski uz 5 min. ielikt cepeškrāsnī.
3
Pasniedz siltus.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni