Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Salātu vrapi ar vistu 1

Sastāvdaļas
  • 1/2gl rīsi
  • 1 iep. šķiņķi bez kaula pikantajā Austrumu marinādē
  • 12 salātu lapas
  • 4 svaigi lauku gurķi
  • zaļie loki
  • sojas mērce
Ēdot vistas gaļu, samazinām tauku daudzumu uzturā, kas ir būtiski svara zaudēšanai, vēlamā svara saglabāšanai un vispārējai organisma labsajūtai. Tāpēc, piedāvājam jums vēl vienu vistas pagatavošanas recepti. Gatavosim vrapus!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Rīsus noskalo un uzvāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Gaļu uzgrilē vai cep uz pannas. Gatavu gaļu sagriež mazākos gabalos.
2
Gurķus nomazgā un sagriež šķēlītēs. Zaļos lokus smalki sagriež.
3
Salātu lapas pilda ar rīsiem, gaļu, gurķiem un lokiem. Salātu lapām jābūt pietiekami lielām, lai pildījumu var ietīt. Satin kā vrapus.
4
Pasniedz ar sojas mērci.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni