Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Skābēti asie pipari

Sastāvdaļas
  • 10-12 asie pipari
  • 3-4 saldā paprika
  • 6-8 ķiploka daiviņas
  • cukurs
  • sāls
Kamēr vēl tirgū pieejami asie pipari un paprika, aicinam izmēģināt šo recepti. Šis piparu maisījums ir lieliska piedeva dažādiem gaļas ēdieniem vai siera.

Pagatavošana

1
Čili piparus nomazgāt, sagriezt uz pusēm, iztirīt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Tieši tāpat iztīrīt un sagriezt saldo papriku. Ķiploka daivņas nomizot un sagriezt šķēlītēs. Visu salikt lielā bļodā, pārkaisīt ar sāli un cukuru (pa pāris ēdamkarotēm), uzlikt slogu un novietot sausā vietā skābēties uz 3-4 dienām.
2
Pasniedz kā piedevu pie gaļas un siera.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni