Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ziedkāposti ar sieru un saldo krējumu

Sastāvdaļas
  • 1 ziedkāposts (700-800g)
  • 200ml saldais krējums
  • 200g Čedaras siers
  • sāls
Viens no populārākajiem kāpostaugiem ir puķkāposti (ziedkāposti), kas izceļas ar patīkamo garšu un sagatavošanas daudzveidību. Piedāvājam jums vēl vienu ziedkāposta pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 3 porcijas

1
Puķkāposta galvu sadalīt palielās rozītēs. Rozītes sakārtot cepamā formā, pārkaisīt ar sāli un pārliet ar saldo krējumu. Cept cepeskrāsnī 180 grādos apm. 15 min.

Puķkāpostu izņemt no cepeškrāsns, pārkaisīt ar rīvētu sieru un cept vēl 5-7 min, kamēr siers izkūst.
2
Puķkāpostu pasniedz uzreiz kā patstāvīgu ēdienu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni