Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Ziedkāposts ar sieru un rīvmaizi Kreiceru gaumē

Sastāvdaļas
  • 1 ziedkāposts (700-800g)
  • 150g rīvmaize
  • 75g sviests
  • 30g rīvēts Parmezāns
  • zaļumi
Šī ziedkāpostu pagatavošanas recepte ir ļoti sena. Mums to pavēstija kāda vecmāmiņa, kurai savukārt to bija stāstījusi viņas vecmāmiņa. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Ziedkāpostu sadalīt ziedos un novārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni notecināt.
2
Pannā izkausēt sviestu un apcept tajā rīvmaizi. Pievienot sieru un smalki sakapātus zaļumus.
3
Ziedkāpostus pārlikt lielā dziļā traukā un pārkaisīt ar rīvmaizi.
4
Pasniedz kā piedevu gaļai vai kā pamatēdienu.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni