Gatavojot šīs konfektes jāņem vērā - kakao
pulverim jābūt tīram, bez piejaukumiem.
Kakao pulveris ar pienu vai cukuru nederēs.
Rieksta vietā var izmantot ķirsi vai aprikozi,
plūmes gabaliņu. Ja izmanto žāvētu ogu vai
augli, to ieteicams izmērcēt rumā vai konjakā.
Pašu gatavotas šokolādes konfektes
- Sarežģītība Viegli
Receptes vērtējums
- (5 /5)
- (2 novērtējuši)
- Recepte
- Kā gatavot
- Novērtēt & Komentēt Teksta lielums
Sastāvdaļas
- 125 g cepumu
- 125 g šokolādes (70%kakao)
- 1 ēd.k. ruma
- 1 ēd.k. sviesta
- 1 ēd.k. kakao pulvera
- 16 rieksti
- kakao pulveris konfekšu apkaisīšanai
Pagatavošana
- Cepumus sasmalcina blenderī. Šokolādi kopā ar sviestu izkausē ūdens peldē, samaisa ar cepumiem, pievieno rumu, kakao un kārtīgi sajauc. No šokolādes masas uztaisa plācenīšus, vidū ieliek riekstu un saveļ bumbiņu. Apviļā konfektes kakao un liek leduskapī uz 30 minūtēm. Izņem no ledusskapja un apviļā vēlreiz.
- Līdz pasniegšanai tur ledusskapī.
- Receptes kategorija : Saldumi
- Sastāvdaļas : cepumi, rieksti, šokolāde, valentīndiena
Par autoru
bonappetit.lv
Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.
Lasīt vairāk par šo autoru...
Novērtē šo recepti
2 cilvēki ir novērtējuši šo recepti
Vidējais vērtējums
Pagaidām nav komentāru.