Grilam

Grilēti ēdieni vienmēr labāk garšos labu draugu lokā, pie dabas krūts

Vistu spārniņi kvasa marinādē

Vistu spārniņi kvasa marinādē

5 no 5

Kvalitatīvs kvass ne tikai lieliski veldzē slāpes un labi garšo, bet arī noder kā sastāvdaļa citu ēdienu pagatavošanā. Šoreiz marinēsim vistu spārniņus!

Aplūkot recepti

Dimdiņu cūkgaļas šašliks

5 no 5 40 minūtes

Ir produkti, kuru garšas īpašības sniedz iespēju mūsu fantāzijai variēt. Arī šoreiz, mēs cūkgaļas marinādei izmantojām saimniecības “Dimdiņi” marinētos sīpolus. Rezultāts lielisks. Rekomendējam!

Aplūkot recepti

Grilētas garneles bekona mētelī

5 no 5

Šo recepti piedāvā grila eksperti no www.grilam.lv . Mēs nogaršojām, šīs garneles baudāmas gan uzreiz pēc grilēšanas, gan kā aukstā uzkoda. Izmēģiniet šo recepti arī Jūs!

Aplūkot recepti

Grilēti dārzeņi ar kazas siera mērci

5 no 5 30 minūtes

Kazas sieram piemīt tam raksturīgs aromāts, kas to atšķir no govs piena siera. Ir cilvēki, kuriem tas šķiet pārlieku specifisks, tomēr šis siers ir gards, veselīgs un ir pietiekami pieprasīts...

Aplūkot recepti

Milžu burgers

5 no 5 45 minūtes

Šis burgers patiešām ir domāts Milžiem, jo parasts cilvēks diezvai šāda izmēra burgeru spēs pievarēt….Taču ja patiesi tevi nomocījis izsalkums, pagatavo to un mēģini uzvarēt! Receptē norādītās sastāvdaļas paredzētas divu...

Aplūkot recepti

Liellopa ribiņas medus marinādē

5 no 5 90 minūtes

Lai arī laika apstākļi mūs īpaši nelutina, tas nav šķērslis, lai negatavotu uz grila. Šoreiz dalamies ar liellopa ribiņu pagatavošanas recepti. Taču, ja grils Jums nav pieejams, gatavojiet cepeškrāsnī. Izmēģiniet...

Aplūkot recepti

Grilēts liellopa gaļas antrekots

5 no 5

Produktu kvalitāte un uzturvērtība ir mūsu veselības pamats un tādēļ iesakām izvēlēties kvalitatīvus produktus. Liellopa gaļa satur vairāk olbaltumvielas nekā piemēram, cūkgaļa. Savukārt ja salīdzinām pēc tauku daudzuma, liellopu gaļā...

Aplūkot recepti

Cāļa filejas gabaliņi ar bekonu

5 no 5 40 minūtes

Uzburam ainiņu - maigā vistas fileja laižas ugunīgā dejā ar misteru bekonu…. Vēlaties stāsta turpinājumu?:) Izlasiet recepti un kuriniet grilu!

Aplūkot recepti

Salāti ar grilētu vistas fileju

5 no 5 30 minūtes

Vistas fileju rekomendējam iegādāties no zināmas saimniecības. Tāpēc, iesakām iepirkties Rīgas Centrāltirgū.

Aplūkot recepti

Liellopa karbonādes steiks ar kinzu un ingveru

5 no 5 30 minūtes

Steika pagatavošanas versijas ir simtiem un katram gardēdim kāda recepte ir īpaši iecienīta. Piedāvājam daudzveidībai vēl vienu pārbudītu steika pagatavošanas recepti.

Aplūkot recepti

Kovboju salāti

5 no 5

Piknika sezona tuvojas. Un pavisam drīz jau sāksim domāt par to, ko paķert līdzi, lai būtu ne tikai garšīgi, bet arī ērti. Šos salātus var kārtot burciņās un paņemt līdzi...

Aplūkot recepti

Gaļas ruletītes itāļu gaumē

5 no 5 40 minūtes

Itāļu vitruvē, pirmām kārtām, ir svarīgs produkts! Nav jau tā, ka pavāram nav nekas jāmāk. Tomēr itāļu virtuve ir saprotamāka arī parastajiem cilvēkiem. Un fantastisku gala rezulātu var panākt prakstiski...

Aplūkot recepti

Krējuma marināde gaļai ar apelsīniem

0 no 5 3 kg gaļai

Šī marināde lieliski noderēs gatavojot vistas gaļu, cūkgaļu vai tītaru. Izvēle jūsu ziņā!

Aplūkot recepti

Asā marināde gaļai

0 no 5 2 kg gaļai

Jums medībās paveicies? Vai vienkārši no lielveikala esat pārnesuši labu cūkgaļas vai liellopa gabalu un iecere to pagatavot uz oglēm? Šī recepte noderēs!

Aplūkot recepti

Marināde cūkgaļai vai vistai “Nostaļģija”

0 no 5 3kg gaļai

Aizvien biežāk laiku pavadīsim pie dabas krūts. Kas var būt labāks par maltīti svaigā gaisā?! Piedāvājam jums lieliskas marinādes recepti. Šī vienkārši pagatavojamā marināde piešķirs cūkgaļai vai vistas gaļai īpašu...

Aplūkot recepti

Cūkgaļas karbonādes apelsīnu marinādē

5 no 5 30 minūtes

Apelsīnu sula tiek uzskatīta par vienu no vērtīgākajām augļu sulām. Tā lieliski nomāc slāpes, paaugstina organisma imunitāti un iznīcina mikrobus. Un protams, arī gardēži pamatoti šo augli ierindo topa pirmajās...

Aplūkot recepti

Glazēti grilētas krūtiņas iesmiņi - lieliska uzkoda piknikā

5 no 5 30 minūtes

Tuvojas vasara un tas nozīmē, ka aizvien vairāk brīva laika pavadīsim pie dabas. Šī recepte viennozīmīgi noderēs brīdī, kad saviem draugiem vēlēsieties pasniegt ko gardu un neikdienišķu. Izmēģiniet!

Aplūkot recepti

Forele armēņu gaumē

0 no 5

Armēnija pasaulē ir zināma arī ar Sevānas ezeru, kurā aug rozā foreles. Bet šai receptei, protams, varat izmantot jebkuras krāsas foreli. Jā, Armēnijā šo īpašo zivi pasniedz ar granātābolu.

Aplūkot recepti

Grilēti vistas filejas iesmiņi

5 no 5 30 minūtes

Vistas filejai ir augsta uzturvērtība un zems kaloriju daudzums. Turklāt, tai ir daudz un dažādas pagatavošanas iespējas. Piedāvājam jums vēl vienu pārbaudītu vistas filejas pagatavošanas veidu. Lūdzu ņemiet vērā, gaļas...

Aplūkot recepti

Steiks ar sviestu “Vecais Džo”

0 no 5

Cesvaines piena sviests ar Himalaju sāli ir pirmais šāda veida produkts Latvijā. Himalaju sāls saglabā pareizu vielmaiņu organismā, attīra šūnas, veicina labāku barības pārstrādi atšķirībā no parastās sāls, kas traucē...

Aplūkot recepti

Grilēta vistas fileja ar ananāsu-avokādo salsu

5 no 5

Ja esiet grilētu ēdienu piekritējs, noteikti izmēģiniet šo recepti. Tā neliks jums vilties un noderēs, gan gatavojot mājās uz grilpannas, gan atzīmējot dārza svētku un grilējot uz atklātas liesmas.

Aplūkot recepti

Tītara filejas kebabi ar dārzeņu salātiem

5 no 5 30 minūtes

Atšķirībā no citu mājputnu gaļas, tītara gaļas sastāvā ir daudz fosfora. Ir maz tauku, tāpēc tā ideāli piemērota tiem, kam aktuālas problēmas ar lieko svaru. 100 gramos ir 197 kilokalorijas.

Aplūkot recepti

Tomātu mērce ar āboliem

0 no 5 90 minūtes

Šī mērce lieliski papildinās jebkuru ēdienu kurš gatavots uz grila, turklāt āboli piešķir mērcei īpašu noti. Nobaudiet!

Aplūkot recepti

Vistas kebabi ar kabaču mērci

0 no 5 45 minūtes

Vienkārši, ātri un ļoti garšīgi! Lūk, pirmie trīs vārdi kuri ienāk prātā raksturojot šo recepti. Nobaudiet arī jūs!

Aplūkot recepti

Vistu spārniņi grilam karstajā marinādē

0 no 5 30 minūtes

Aizvien biežāk dodamies pie dabas un izmantojam katru iespēju uzrīkot pikniku. Tāpēc grila eksperti piedāvā jums vēl vienu recepti, kura pusdienas pie dabas krūts padarīs īpašas un atmiņā paliekošas!

Aplūkot recepti

Grilēta dorada ar čili un ķiplokiem

0 no 5 30 minūtes

Doradas gaļa ir loti maiga. Tá pieder pie vidéji treknám zivím un, pārsvarā, šī Vidusjūrā mītošā zivs garšo ikvienam. Ja šī zivs vēl nav bijusi tavā pusdienu vai vakariņu galdā,...

Aplūkot recepti

Burgers ar karamelizētiem sīpoliem un siera mērci

0 no 5 30 minūtes

Šis burgers viennozīmīgi priecēs gan pieredzējušu burgeru pazinēju, gan to gardēdi, kurš mājās gatavotu burgeru baudīs pirmo reizi. Garšīgi!

Aplūkot recepti

Steiks ar tekilu un laimu

0 no 5 30 minūtes

Ir tāds teiciens - “Ja gribi gatavot steiku, vispirms sadraudzējies ar miesnieku”. Kad esiet to izdarījuši un kā labu draugu miesnieks jūs ir nodrošinājis ar augstvērtīgu liellopa gaļas gabalu steikam,...

Aplūkot recepti

Vistas kebabi taizemiešu gaumē

5 no 5 30 minūtes

Taizemes virtuve ir pazīstama un iecienīta visā pasaulē. Tajā ir kas īpašs, eksotisks un, tajā pašā laikā, ļoti saprotams un pazīstams arī gardēžiem mūsu platuma grādos. Nobaudiet šos kebabus un...

Aplūkot recepti

Vistas gaļas iesmiņi ar ziemesriekstu mērci

0 no 5

Zemesriekstu dzimtene ir Dienvidamerika. Uzskata, ka tas ir cēlies no kalnu arahisa, ko savvaļā var sastapt Argentīnas kalnos. Pēc Amerikas atklāšanas portugāļi arahisu sāka audzēt savās kolonijās Dienvidaustrumāzijā, bet uz...

Aplūkot recepti

Vistas kebabi

0 no 5 20 minūtes

Grilēta gaļa, zivis un jūras produkti - vasarā ēdienu uz grila gatavojam bieži. Tieši šī iemesla dēļ grila eksperti piedāvā vēl vienu recepti, kura noderēs grila ēdienkartes dažādošanai. Lai karstas...

Aplūkot recepti

Grilēta vēja zivs ar citrona-ķiploku sviestu

0 no 5

Kurzemes pusē šo zivi mēdz dēvēt par vēja zuti. Mūsu platuma grādos diezgan neierasts un eksotisks šķiet zivs izskats. Taču vēja zivs ir ļoti, ļoti garšīga. Neesiet baudījuši? Noteikti nogaršojiet!

Aplūkot recepti

Cūkgaļas šašliks jogurta marinādē

0 no 5 30 minūtes

Daudzi gardēži ir pārliecināti, ka ēdiena nosaukums šašliks ir kaukāziešu virtuvei piederošs. Pats vārds „šašliks” nav kaukāziešu izcelsmes, bet gan Krimas tatāru. Kas nozīmē „kaut kas uz iesma” un kas...

Aplūkot recepti

Karstais suns lavaša mētelī

0 no 5 15 minūtes

Par hotdogu nosaukuma izcelsmes vēsturi klīst vairākas leģendas. Viena no iecienītākajām: ASV karikatūrists Teds Dorgans kādā vēsā rītā uz ātru roku uzzīmēja karikatūru, kurā cīsiņš mīklā tika attēlots kā bulciņā...

Aplūkot recepti

Grilētas cūku ribiņas amerikāņu gaumē

0 no 5

Amerikāņu virtuve neaprobežojas tikai ar burgeriem, kukurūzas krēmzupu, grilētu kukurūzu un eļļā fritētiem vistu stilbiņiem. Ir daudz un dažādu interesantu recepšu! Soreiz piedāvājam tradicionālu cūku ribiņu marinēšanas recepti.

Aplūkot recepti

Kebabi, karamelizēti vīģu-balzamiko mērcē

0 no 5 30 minūtes

Vīģes, latīņu valodā “Ficus Carica”, nenoliedzami vairums cilvēku zin, kādam nolūkam paradīzē kalpoja vīģes lapa. Šodien gan izmantojam pašu vīģi, šajā receptē - sīrupu.

Aplūkot recepti

Grilēti jūras grunduļi

0 no 5 30 minūtes

Šīs sugas dzimtene ir Kaspijas un Melnā jūra. Pirmo reizi Latvijā šī suga konstatēta 2004.gadā un kopš tā laika jūras grunduļi strauji savairojušies. Nu ko, gardēži priecājas!

Aplūkot recepti

Tomātu salsa ar sīpoliem

0 no 5 10 minūtes

Pirmie Eiropā kultivētie tomāti bija dzelteni un itāļi viņus tā arī sauca - pomo d’oro jeb “saules ābols”. Turklāt, uztura speciālisti rekomendē gadā apēst vismaz 20 kg tomātu, ideāli -...

Aplūkot recepti

Gurķu-sinepju mērce

0 no 5 5 minūtes

Šī mērce lieliski papildinās jebkurus gaļas un zivs ēdienus, kā arī to var baudīt vienkārši uzsmērējot uz maizītes

Aplūkot recepti

Grilētas garneles kokosriekstu skaidās

0 no 5 25 minūtes

Vēlaties iepriecināt savus draugus-gardēžus ar ko īpašu?! Šī recepte būs īstā! Lieliski produkti, vienkārši pagatavojams un ļoti garšīgs ēdiens!

Aplūkot recepti

Piparmētru mērce gaļas ēdieniem

0 no 5 30 minūtes

Piparmētra ir viens no tiem augiem, kas medicīnā izceļas ar ļoti plašu pielietojumu. Taču īpašā aromāta dēļ, piparmetru izmanto gatavojot arī dažādus ēdienus un dzērienu. Šī mērce lieliski papildinās grilētus...

Aplūkot recepti

Gaļas iesmi zviedru gaumē ar ķiršu mērci

0 no 5 30 minūtes

Mūsu kaimiņi zviedri šo gaļas pagatavošanas veidu sauc par savu. Nu labi, lai tā būtu! Bet, nenoliedzami, garšīgi!

Aplūkot recepti

Grilēti dārzeņi

0 no 5

Grila sezona Latvijā sakrīt ar dārzeņu laiku. Tā ir lieliska iespēja nobaudīt ne tikai svaigus, bet arī grilētus dārzeņus.

Aplūkot recepti

Šašliks armēņu gaumē ar garšaugiem

0 no 5

Tradicionāla armēņu šašlika recepte. Tiem, kuri vēlas grilēšanai sagatavoties kā īpašam pasākumam.

Aplūkot recepti

Grilētas garneles sezama sēkliņās

0 no 5 25 minūtes

Līdzīgi kā citos jūras produktos, garnelēs ir augsts kalcija, joda un olbaltumvielu līmenis. Turklāt, tas ir lielisks produkts jūsu grilēšanas pasākumam!

Aplūkot recepti

Grilēti asari

0 no 5 25 minūtes

Latvijā asaris ir viena no visizplatītākajām saldūdens zivju sugām. Makšķernieki to ir iecienījuši arī lieliskās garšas dēļ. Izdevies tikt pie laba loma? Kurinām grilu!

Aplūkot recepti

Grilēti haizivs steiki

5 no 5 45 minūtes

Kādu zivi izvēlēties vakariņām?! Kādreiz par haizivs steiku mūsu platuma grādos pat sapņot nevarējām. Taču šodien atliek vien izvēlēties, kā šo zivi pagatavot.

Aplūkot recepti

Grilēts marinēts sams

0 no 5 20 minūtes

Sams ir vienīgā samveidīgā zivs, kas dzīvo Latvijā. Tikai jaunu samu gaļa ir piemērota cilvēku pārtikai, tas ir garšīgs, ja ir vieglāks par 15 kg. Ja sams ir lielāks, tad...

Aplūkot recepti

Siera un bekona kebabi

0 no 5 20 minūtes

Šašliks jau apnicis? Arī liellopa steiks jau baudīts? Un grilēts lasis liekas jau ierasts ēdiens? Pagatavojiet siera kebabus!

Aplūkot recepti

Grilēti astoņkāji

0 no 5 10 minūtes

Astoņkāju kārtā ir apmēram 300 sugas, kas iedalītas 12 dzimtās. Astoņkāji mīt dažādos okeānu reģionos, koraļļu rifus ieskaitot, taču mūsu platuma grādos tie ir sastopami vien veikalu plauktos. Mēģinot iegādāties...

Aplūkot recepti

Grilēta kukurūza

0 no 5 60 minūtes

Pirms vairāk nekā 50 gadiem, atgriežoties mo vizītes ASV, toreizējais PSRS vadītājs Ņikita Hruščovs bija septītajas debesīs par tur redzētajām kukurūzas audzēšanas un izmantošanas iespējām. Un kopš tā brīža visā...

Aplūkot recepti

Lasis japāņu gaumē

0 no 5 30 minūtes

Japānas virtuve ir īpaša. Katrs ēdiens tiek gatavots ar īpašu attieksmi un rituālu. Zivis diezgan bieži tiek iekļautas ēdienkartē. Šoreiz aicinam izmēģināt pagatavot lasi tā, kādu to iecienījuši uzlecošās saules...

Aplūkot recepti

Vistas kebabs dārzeņu marinādē

0 no 5 30 minūtes

Dietologi un uztura speciālisti iesaka pamatā no gaļas produktiem izvēlēties tieši vistas gaļu, jo vistas gaļā ir maz tauku, bet daudz olbaltumvielu. Turklāt, vistas gaļā ir tādas cilvēka organismam nepieciešamas...

Aplūkot recepti

Grilēti vistu kebabi

0 no 5

Kebabu uzskata par tipisku turku ēdienu. Kebaba gatavošanas pirmsākumi meklējami viduslaiku Osmānijas impērijas armijā, kuras karagājienos karavīri uz saviem zobeniem uzdūra gaļas gabalus un cepa ugunskuros. Tomēr, vēstures avotos atrodamas...

Aplūkot recepti

Brieža ribas pikantā marinādē

0 no 5

Ja esat tikuši pie medījuma, nenonieciniet ribiņas. Pareizi pagatavojot jums izdodies sevi iepriecināt ar lielisku ēdienu. Ja esiet pikantu un asu ēdienu cienītājs, pieliekiet marinādei čili piparus.

Aplūkot recepti

Grilēta heka fileja ar biešu-dzērveņu salātiem

0 no 5 25 minūtes

Tumšsarkani salāti būs lielisks kontrasts baltai heka filejai. Turklāt garšas ziņā šie mazliet neierastie, nedaudz pikantie salāti lieliski sader ar maigo zivs fileju. Recepte no grāmatas Rodžers Korders “Sarkanvīna diēta”...

Aplūkot recepti

Vistas stilbiņi ar brendiju

0 no 5 45 minūtes

Brendijs kā alkoholisks dzēriens ir zināms visā plašajā pasaulē un gardēži jau gadu simtiem cenšas rast jaunas garšas nianses un brendiju izmanto arī kā piedevu konditorejā un kulinārijā. Pamēģiniet un...

Aplūkot recepti

Paipalas grilētas ar garšvielām

5 no 5 20 minūtes

Paipalu gaļa no citu putnu gaļas atšķiras ar savu maigo konsistenci, sulīgumu, patīkamo aromātu un lieliskām garšas īpašībām. Pateicoties izteikti smalkam aromātam, savdabīgām garšas īpašībām paipalu gaļa jau izsenis bija...

Aplūkot recepti

Grilēti sendviči ar sieru un tomātiem

0 no 5 15 minūtes

Ļoti vienkārša uzkoda pasākumos svaigā gaisā vai piknikā. Garšo gan lieliem, gan maziem!

Aplūkot recepti

Pita grilēta ar sieru

0 no 5 15 minūtes

Ierastās sveistmaizes vietā pagatavojiet pitu! Tas ir mazliet neierastāk, taču sniedz jaunu, pilnīgi citu baudījumu!

Aplūkot recepti

Kebabs no buka gaļas

0 no 5

Ja nu veiksmīgs gadījums vai labs cilvēks jums sagadājis buka gaļu, tad noteikti izmēģiniet šo vienkāršo kebabu pagatavosanas recepti. Garšo vienkārši dievīgi!

Aplūkot recepti

Kebabi ar maizi un bekonu

0 no 5 15 minūtes

Lieliska uzkoda piknikam! Ātri, garšīgi un sātīgi. Rekomendējam!

Aplūkot recepti

Burgers ar gaļu un skābētiem kāpostiem

0 no 5 10 minūtes

Ja esiet ātro uzkodu cienītājs, tad šī recepte jums ies pie sirds! Vienkārši, ātri un ļoti garšīgi!

Aplūkot recepti

Desu ritulis

0 no 5 20 minūtes

Par šādu desas ritulīti priecājas ne tikai estēti, bet arī bērni. Un garšos visiem!

Aplūkot recepti

Zivju kebabi

5 no 5 45 minūtes

Pa rokai laba un svaiga zivs fileja? Ārā īstais laiks piknikam? Lieliski! Pagatavojat lieliskus un gardus kebabus!

Aplūkot recepti

Grillētas mīdijas ar sieru

0 no 5 30 minūtes

Tuvojas grila sezona, bet zivs nesen baudīta, gaļas dažadās marinadēs nevienu nepārsteidz. Ko uzgrillēt? Pievēršamies jūras veltēm.

Aplūkot recepti

Desiņas bekona apvalkā

5 no 5 20 minūtes

Pēc šīs receptes ļoti garšigas sanāk pat pašas vienkāršākās desiņas. Bet ja jums būs desiņas no īstas gaļas, rezultāts būs vienkārši fantastisks! Un av svarīgi no kādas gaļas - vistas,...

Aplūkot recepti

Grilētas garneles ar apelsīnu glazūru

0 no 5 15 minūtes

Jūras veltes un citrusi ļoti labi sader kopā. Vienīgi, citronu garša jau ierasta un brīžiem ēdienu dara garlaicīgu! Pamēģiniet apelsīnus - mazliet rūgtus, mazliet saldus, tie ideāli saderēs ar garnelēm.

Aplūkot recepti

Šašliks klasiskā marinādē

0 no 5 30 minūtes

Jo vairāk saulainu dienu prognozē sinoptiķi, jo vairāk cilvēku pusdienas vai vakariņas gatavo uz oglēm. Un saprotams neiztiek bez tradicionālām vērtībām - šašlika.

Aplūkot recepti

Stores šašliks

5 no 5 15 minūtes

Tradicionālie šašliki apnikuši? Laša šašliks mēģināts, bet vēlme nogaršot ko savādāku?! Pagatavojiet šašliku no stores.

Aplūkot recepti

Piedeva šašlikam no Buharas

0 no 5 10 minūtes

Šo piedevu vislabāk un pareizāk būtu gatavot tieši pirms pasniegšanas, kad šašliks jau ir gandrīz gatavs. Pretējā gadījumā gan rutki, gan sīpoli pārāk sulos un kļūs rūgti.

Aplūkot recepti

Piedeva šašlikam no Margilanas

0 no 5 20 minūtes

Ja jums kādreiz gadīsies būt Ferganā, tad noteikti aizbrauciet uz Margilānu - tā ir viena no senākajām pilsētām Ferganas apgabalā, 9 km attālumā no pašas Ferganas. Apmklējiet seno Pir Siddik...

Aplūkot recepti

Vistas spārniņi kolas marinādē

0 no 5 30 minūtes

Coca-Cola 1886. gadā radīja farmaceits Dr. Džons Pembertons no Atlantijas Džordžijas štatā, kur viņš pārdeva dzērienu savā aptiekā.Šobrīd ir tikai viens īpaši slepenās Džona Pembertona Coca-Cola receptes eksemplārs. Coca-Cola nosaukumu...

Aplūkot recepti

Cūkgaļas-ābolu kebabi

0 no 5 30 minūtes

Šī tāda ziemeļnieku kebaba versija, jo tradicionāli kebabs ir uz oglēm vai cita veida cepta vai grilēta jēra vai liellopa gaļa. Atsevišķu recepšu pamatā ir vistas gaļa vai zivis. Sakarā...

Aplūkot recepti

Kazaku šašliks kefīrā

0 no 5

Šī ir oriģinālā Kazaku šašlika pagatavošanas recepte, bet protams variet variēt un pievienot garšvielas pēc savas gaumes.

Aplūkot recepti

Piparmētru mērce gaļas ēdieniem

0 no 5

Šī mērce derēs pie grilētiem ēdieniem, īpaši pie jēra.

Aplūkot recepti

Lasis grilēts ar baklažāniem

5 no 5

Šeit vēl viena recepte, kura noderēs grila sezonā.

Aplūkot recepti

Ļuļa Kebab

5 no 5

Nu jau varam teikt ka grilēšanas sezona ir sākusies!Un šajā laikā īpaši ir iecienītas receptes no austrumu virtuves,jo austrumu virtuvei piemīt kas īpašs,tā ir ļoti piemērota dažādiem eksperimentiem ar gaļu,garšvielām...

Aplūkot recepti

Iesmi zviedru gaumē ar ķiršu mērci

0 no 5

Mūsu kaimiņi zviedri šo gaļas pagatavošanas veidu sauc par savu. Nu labi, lai tā būtu! Bet, nenoliedzami, garšīgi!

Aplūkot recepti