Vēršacs bekonā 1
Sastāvdaļas
- 4 olas
- 125g bekons
- 60g rīvēts siers
- sāls, pipari pēc garšas
Ja esiet ne tikai gardēdis, bet arī estēts un ierastās brokastis vēlaties pasniegt īpaši, tad šī recepte būs īstā.
Pagatavošana 2 porcijas
1
4 karstumizturīgu formiņu malas ieeļļot. Gar malām izklāt bekona šķēles. Formiņu apakšā iebērt sieru un uzsist pa virsu olu. Formiņas ievietot lielākā karstumizturīgā formā un ieliet 2-3 cm biezā slānī ūdeni. Ļoti uzmanīgi formu ievietot iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cept apmēram 30 minūtes 180 grādos līdz ola ir gatava.
2
Pasniedz pārkaisot ar zaļumiem.
1 komentārs