piektdiena, 26. aprīlis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Burgers itāļu gaumē

Sastāvdaļas
  • 500g liellopa maltā gaļa
  • 50g saulē kaltēti tomāti
  • 125g mozarella
  • 2 ēd.k. pesto
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • 4 maizītes
  • rukola
  • apgrauzdēti ciedru rieksti
  • sāls, pipari
Ar ko tad itāļu gaume burgeru baudīšanā atšķiras?! Īsti jau neatšķiras! Ja arī jums garšo sulē kaltēti tomāti un cierdu rieksti, nobaudiet šo burgeru!

Pagatavošana 4 porcijas

1
1. Lielā bļodā sajaukt malto gaļu, pesto un smalki sakapātus kaltētus tomātus. Pievienot pēc garšas svaigi maltus piparus un sāli (bet ar sāli ļoti uzmanīgi, jo kaltēi tomāti jau ir sāļi). Malto gaļu sadalīt 4 vienādās daļās. Mocarellu sagriezt četrās daļās. No maltās gaļās izveidot kotletes, kurām iekšā ielikt mocarellas gabaliņu.
2
2. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept izcept kotletes.
3
3. Maizītes sagreizt uz pusēm. Ja ir vēlme, tad tās var apgrauzdē. Uz apakšējās daļas leik vienu kotleti. Pa virsu uzliek rukolu un pārkaisa ar grauzdētiem riekstiem. Apedz ar otru maizītes daļu un uzreiz pasniedz.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm