Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Burito ar malto gaļu

Sastāvdaļas
  • 400g maltā gaļa
  • 6 tortillas
  • 200g koservētas pupiņas
  • 200g konservēta kukurūza
  • 200g tomāti savā sulā
  • 150g siers
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 čili pipars
  • 2 ēd.k. augu eļļa
  • sāls, svaigi malti pipari
Mūsdienas spāņu virtuve ir neparasti daudzveidīga, savdabīga un neatkārtojama. Spāņu virtuves receptes ir diezgan vienkārši pagatavojamas. Galvenās recepšu iezīmes - pagatavošanas vienkāršība un ātrums. Piedāvājam vēl vienu ātri un vienkārši pagatavojamu spāņu recepti.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Sīpolu, ķiploku nomizo un smalki sagriež. Pannā uzkarsē eļļu un ātri apcep sīpolus ar ķiplokiem. Pievieno malto gaļu un cep visu kopā apm. 7-8 min. Pievieno sasmalcinātu čili piparu un saspaidītus ar dakšiņu konservētus tomātus un visu kopā sautē, kamēr gaļa ir gatava. Pašas pēdējās pievieno pupiņas un kukurūzu, samaisa. Pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
2
Uz darba virsmas izklāj tortillu, pārkaisa ar rīvētu sieru, pievieno malto gaļu ar dārzeņiem un satin rulletē. Cieši satītas ruletes apcep no abām pusēm uz pannas vai grila, lai siers pakūst. Pasniedz nekavējoties.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm