Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Cūkgaļas fileja ar bekonu un sieru

Sastāvdaļas
  • 1 cūkgaļas fileja (apm. 750g)
  • 100g siers Dor Blue
  • 100g bekons
  • 1 ēd.k. sviests
  • sāls, pipari
Šajā reizē necentīsimies noskaidrot no kuras pasaules malas šī recepte nākusi. Skaidrs ir viens, ja neesat pārliecināts veģetārietis, šī recepte priecēs gan ikdienā, gan svētkos. Garšīgi!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sieru sadrupināt mazākos gabaliņos. Bekonu sagriezt kubiņos. Cūkgaļas fileju ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
2
Uzkarsēt sausu pannu un tajā apgrauzdēt bekonu, 10 min. Bekonu pārlikt uz papīra dvielīša. Tajā pašā pannā izkausēt sviestu un cept fileju ik pa brīdim apgriežot līdz tā ir gatava.
3
Cūkgaļas fileju sagriež porcijas gabalos un pasniedz pārkaisot ar bekonu un sieru. Klāt pasniedz kartupeļus frī.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni