Cūkgaļas fileja ar bekonu un sieru
Sastāvdaļas
- 1 cūkgaļas fileja (apm. 750g)
- 100g siers Dor Blue
- 100g bekons
- 1 ēd.k. sviests
- sāls, pipari
Šajā reizē necentīsimies noskaidrot no kuras pasaules malas šī recepte nākusi. Skaidrs ir viens, ja neesat pārliecināts veģetārietis, šī recepte priecēs gan ikdienā, gan svētkos. Garšīgi!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Sieru sadrupināt mazākos gabaliņos. Bekonu sagriezt kubiņos. Cūkgaļas fileju ierīvēt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
2
Uzkarsēt sausu pannu un tajā apgrauzdēt bekonu, 10 min. Bekonu pārlikt uz papīra dvielīša. Tajā pašā pannā izkausēt sviestu un cept fileju ik pa brīdim apgriežot līdz tā ir gatava.
3
Cūkgaļas fileju sagriež porcijas gabalos un pasniedz pārkaisot ar bekonu un sieru. Klāt pasniedz kartupeļus frī.