Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deserts ar jogurtu un zefīru

Sastāvdaļas
  • 250g turku/grieķu jogurts
  • 200g biezpiens
  • 100g avenes
  • 200g vaniļas zefīrs
  • medus
Veselīgs deserts. Šo desertu var pasniegt gan svētdienas brokstīs, gan īpašu svētku galdā. Ļoti ātri pagatavojams. Turklāt, ārpus ogu sezonas, var izmantot arī saldētas ogas.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Biezpienu sablendēt ar jogurtu, medu pēc garšas un avenēm, līdz veidojas viendabīga masa.
Zefīru sagriezt mazākos gabalos un iemaisīt biezpiena masā.
2
Biezpiena masu salikt deserta trauciņos un dekorēt ar svaigām ogām.

Pievienot komentāru

Deserti