Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jogurta-auzu pārslu pankūkas ar mellenēm

Sastāvdaļas
  • 1 gl. milti
  • 1/2 gl. mellenes
  • 1/2 gl. auzu pārlsas
  • 1/2 gl. grieķu/turku jogurts
  • 1/2 gl. piens
  • 1 ola
  • 2 ēd.k. sviests
  • 1-2 ēd.k. cukurs
  • 1 tējk. cepamais pulveris
  • sāls
Mellenes plaši izmanto arī medicinā. Šīs odziņas satur vienu no ogās visretāk sastopamajām organiskajām skābēm – dzintarskābi, kam ir svarīga loma procesos, kuri nodrošina asinsvadu sieniņu elastību.

Pagatavošana

1
Lielā bļodā sajaukt miltus, auzu pārslas, cukuru, cepamo pulveri un šķipsniņu sāls. Atsevišķi bļodā uzputot jogurtu, olu, mīkstu sviestu un pienu. Abus maisīumus sajaukt un atlikt uz 20 min. uzbriest.
2
Mīklai pievienot mellenes un cept pankūkas pa 2 min. no kartas puses.

Pievienot komentāru

Idejas brokastīm