Kefīra pankūkas
Sastāvdaļas
- 2 gl. kefīra
- 2 gl. miltu
- 2 olas
- 1/2 tējk. dzeramās sodas
- 2-3 ēd.k augu eļļas
- sāls, cukurs pēc garšas
Ikdienā mēs steidzamies, bet brīvdienās, kad visa ģimene ir kopā, varam palutināt gan sevi, gan ģimeni ar ko gardāku!
Pagatavošana
1
Kefīru, olas, miltus sāli un cukuru kopā
saputot. Glāzē ar verdošu ūdeni ātri izmaisām pus-tējkaroti sodas un pārlejam pankūku mīklā.
Ja nav sodas, tad var ņemt cepamo pulveri, bet tad veselu tējkaroti vajag.
Visu vēlreiz samaisīt.
Nolikt uz 5 min ievilkties.
Pievienot eļļu un cept pankūkas.
2
Pasniegt ar ievārījumu vai skābu krējumu.