Makaroni ar garnelēm un karamelizētiem tomātiem
Sastāvdaļas
- 500 g mājas makaroni
- 250 g garneles
- 300 ml saldais krējums
- karamelizēti tomātiņi
- baziliks
- olīveļļa
- sāls un svaigi malti pipari
Par garneļu un makaronu saderību sen neviens vairs nešaubās, bet ja mēs šim ēdienam pievienojam karamelizētus tomātiņus, ēdiens šķiet pilnīgāks. Pamēģiniet!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Ielej katliņā ūdeni, uzvāra, pieliet mazliet
olīveļļas un sāli, ieber makaronus un vāra līdz tie gatavi. Makaronus nokāst un likt atpakaļ katlā.
2
Uz
lēnas uguns pievieno saldo krējumu un garneles,
vāra ~ 2 min. Tad makaronus ar garnelēm ieliek
bļodā, pievieno karamelizētus tomātus un visu
kārtīgi samaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pipariem un dekorē ar bazilika lapiņām.