Olas pildītas ar kaltētiem tomātiem
Sastāvdaļas
- 10 olas
- 100g kaltētu tomātu
- baziliks
- Parmezāns
Ši nav tik daudz recepte, cik ideja olu pasniegšanai brokastīs. Iesakam novārīt olas tā, lai dzeltenums būtu vēl mazliet mīksts - tā būs garšīgāk. Šādi olas var pasniegt arī kā uzkodu svētku galdam.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Olas pārliet ar karstu ūdeni (olām jābūt istabas temperatūras, lai neplaisātu) un vārīt 7 minītes - tā olu dzeltenums būs mazliet mīksts ))) Olas pārliet ar aukstu ūdeni un atdzesēt.
2
Kaltētus tomātus notecina no eļļas un smalki sagriež. Smalki sakapā baziliku un sajauc ar tomātiem. Sakārto uz pārgieztam uz pusem olām un pārkaisa ar rīvētu parmezānu.