Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olas pildītas ar kaltētiem tomātiem

Sastāvdaļas
  • 10 olas
  • 100g kaltētu tomātu
  • baziliks
  • Parmezāns
Ši nav tik daudz recepte, cik ideja olu pasniegšanai brokastīs. Iesakam novārīt olas tā, lai dzeltenums būtu vēl mazliet mīksts - tā būs garšīgāk. Šādi olas var pasniegt arī kā uzkodu svētku galdam.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Olas pārliet ar karstu ūdeni (olām jābūt istabas temperatūras, lai neplaisātu) un vārīt 7 minītes - tā olu dzeltenums būs mazliet mīksts ))) Olas pārliet ar aukstu ūdeni un atdzesēt.
2
Kaltētus tomātus notecina no eļļas un smalki sagriež. Smalki sakapā baziliku un sajauc ar tomātiem. Sakārto uz pārgieztam uz pusem olām un pārkaisa ar rīvētu parmezānu.

Pievienot komentāru

Uzkodas