Omlete ar zaļajiem zirnīšiem 1
Sastāvdaļas
- 100g turku jogurts
- 5 olas
- 200g konservēti zirnīši un burkāni
- sāls
Jā, draugi! Un atkal sakām paldies franču virtuves entuziastiem par šo vienkāršo, taču tik ļoti iecienīto un daudzveidīgo ēdienu ar gardo nosaukumu "Omlete".
Pagatavošana 2 porcijas
1
Olas uzputot ar turku jogurtu. Pievienot konservētus zirnīšus un burkānus un pēc garšas sāli.
2
Multivāres katla trauku iesmērēt ar eļļu (ar otiņu) un pārliet olu masu. Cept omleti 20 min. režīmā "Cepšana".
3
Omleti var uzcept arī cepeškrāsnī - karstumizturīgā traukā ieliet olu masu un cept 180 grādos. Gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti.
4
Pasniedz, pārkaisot ar svaigiem zaļumiem.
1 komentārs