Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Red and yellow tomatoes stuffed with cottage cheese. Selective focus

Pildītie tomāti ar biezpienu

Sastāvdaļas
  • 4 tomāti
  • 100g biezpiens
  • 1 tējk. ķimenes
  • dilles
  • zaļie loki
  • 2 ēd.k. krējums
  • zaļumi dekorēšanai
Vienkārša, viegli pagatavojama recepte. Īpašu pikantumu piešķir ķimenes. Mūsuprāt, ļoti latvisks ēdiens.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Biezpiens jāizberž caur sietu. Pievieno smalki sakapātus lokus, dilles, ķimenes, krējumu, sāli pēc garšas un to visu labi sajauc.
2
Tomātiem jānogriež augšējā daļa kā cepurīte. Ar karoti izgreb sēklas un šķidro daļu. Un katru tomātu piepilda ar biezpiena masu. Pēc tam jāuzliek cepurītes. Dekorē ar zaļumiem.
3
Pasniedz ar ceptam maizītēm, vārītiem vai ceptiem kartupeļiem.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni