Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Šampinjonu makarūni ar zilo sieru un pistācijām

Sastāvdaļas
  • 20 balti šampinjoni
  • 100g zilais siers
  • 100g tīrītas pistācijas
  • 2 ēd.k. turku/grieķu jogurts
  • 1 tējk. konjaks
Šampinjonus ir gatavojusi katra saimniece. Taču šis ir vēl viens to pagatavošanas veids, kas priecē acis un vēderu!

Pagatavošana

1
Sieru pārlikt bļodiņā, pievienot jogurtu un konjaku un saspaidīt ar dakšu, līdz masa kļūst viendabīga. Pistācijas sasmalcināt un iebērt šķivī.
2
Sēnes notīrīt (nemazgāt!), izgriezt kājiņas. Ar siera masu piepildīt šampinjonu un piespiest klāt otru šampinjonu tā, lai krēms izspiežas gar malām. Šampinjonus apviļāt smalcinātajos riekstos, lai rieksti pielīp pie siera masas. Atkārtot to pašu ar pārējiem šampinjoniem.
3
Līdz pasniegšanai glabāt ledusskapī.
4
Ideja-lifetastesgreat.livejournal.com

Pievienot komentāru

Uzkodas