Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Tadžīna ar ribiņām un balzametiķi

Sastāvdaļas
  • 750g cūkgaļas ribiņas
  • 6 kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 1 cukini
  • 2 ēd.k. eļļas
  • &nbsp
  • Marinādei:
  • 50ml balzametiķis ar vīģēm
  • 1 tējk. steika pipari
  • 1 ēd.k. medus
  • 1 tējk. karijs
  • 3 ķiploka daiviņas
  • sāls pēc garšas
Kārtējo reizi gribas paslavēt marokāņus par šo lielisko izgudrojumu - tadžīnu! Ēdiens tajā sanāk vienkārši vienreizējs!

Pagatavošana 3 porcijas

1
Ribiņas sadala. Visas marinādes sastāvdaļas sajauc kopā un iemarinē tajā ribiņas uz visu nakti.
2
Kartupeļus nomizo un sagriež palielos gabalos. Cukini sagriež ripiņās. Sīpolu nomizo un sagriež ripiņās.
3
Tadžīnā uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolus apm. 3 min. Pievieno kartupeļus un cukīni un apcep visu kopā vēl 5-7 min. Pa virsu saliek ribiņas, pārlej ar ūdeni un apsedz ar vāku. Sautē līdz gatavībai apm. 45 min.

Pievienot komentāru

Tadžīnas receptes