Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Vistu šķiņķi austrumu gaumē

Sastāvdaļas
  • 2 iep. cāļa šķiņķi bez kaula pikantajā austrumu marinādē
  • 400g konservēti turku zirņi
  • 400g konservēi tomāti
  • 2 jaunie burkāni
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 ēd.k. rīvēts svaigs ingvers
  • 1 ēd.k. pasta harisa
  • 1 ēd.k. medus
  • eļļa
  • sāls, pipari
Austrumu virtuve vienmēr ir gardēžu atzinīgi vērtēta. Šobrīd ikvienam ir iespēja izmēģināt šo recepti un pievienoties austrumu virtuves cienīttāju pulkam. Izmēģini šo recepti arī tu!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sīpolu un ķiplokus smalki sakapā. Burkānus notīra un sagriež ripiņās.
2
Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep tajā sīpolus, burkānus un ķiplokus. Pievieno gaļu un apcep. Pievieno konservētus tomātus, harisu, ingveru, medu un sautē apm. 20 min. Pievieno turku zirņus un sautē vēl 10 min.
3
Pasniedz ar rīsiem vai kuskusu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni